29 September

Jobb... Jobb... Jobb... Ja det var hur min dag såg ut... Först upp tidigt och arkivera. Mycket roligt de första 20 minuterna men efter 6,5h var det inte lika roligt. Efter jag och Philip jobbat belönade vi oss med en godispåse. För det var jag värd! (enligt mig)

Här kommer en liten fin bild på Philip som halvsover när jag jobbar. Ps. Det är inte ens 10%, av allt som vi gjorde idag, med på bilden... Yey!


28 September ♥

 
Jag gillar att redigera! Syns det?

En livstid i krig

 
      
 
 
Här kommer lite gamla bilder... Hjälp men katt va verkligen naken när han var liten!
 
 

Back 2 the 80's

Här kommer några bilder från förra veckan då vi kidnappade Emma och stylade henne.
 
 

18 September

 
Hade lite tråkigt så jag tog å mig klackarna och sprang ut i skogen!
 
 
 
Jag är jättesöt! Eller... Det säger min mamma i alla fall. 

Finaste!♥


10 år

För exakt tio år sedan när jag skulle springa "skoljoggen" så kom pappa till min skola och sa att farfar var död. Vadå död? Tänkte jag farfar kommer ju alltid finnas, min farfar kan ju inte bara vara borta. Som 6:åring förstod jag inte vad som hade hänt. Visst hade farfar bara mått sämre och sämre men han kan ju inte försvinna, eller?
  Jag fattade inte förens efter ett eller två år att farfar var helt borta. Det var också då jag grät riktigt ordentligt över det. För när alla satt och grät på begravningen så fatta de jag inte vad som hade hänt riktigt. Jag försökte nämligen muntra upp alla. Ingen fick va ledsen! Men det gick sådär.
 
Nu ska jag dit och jag har redan tårar i ögonen!

RSS 2.0