Snowboard!

Jag impuls köpte en snowboard idag! Den är super fin och jag kommer säkert ta sönder den bara för att den macthade så bra till allting och att det känns så bra! Men jag ska bara försiktig... Eller i alla fall försöka. Becka vi måste till Hestra snart men vi får vänta till snom kommer det var bara 20 x 20 m² snö på marken så vi får se när! 

Puss & Kram  


Julklappar och Harry Potter

Nu är alla julklappar öppnade! Som vanligt slog vi vad om hur lång tid det skulle ta innan morfar somnade under Kalle Anka. Det tog 11 minuter innan vi märkte att han sov så Niklas vann som vanligt. Han satsade på 10 minuter och jag på 7 minuter. Men en väldigt lyckad julafton måste jag säga! 
       En liten sak jag undrar över bara... varför visar de alltid Harry Potter vid jul? Visst det är familje filmer men ändå...
       En sak till... Vad är grejen med att få strumer i julklapp? Jag har faktiskt fått minst ett par varje år. Det är rätt kul fakriskt. Jag har inte missat att ta kort på Niklas mat heller. Det var faktiskt liiite andra saker än potatis i år på den. Ja alla andra år har det bara varit olika sorters potatis på den.
       Nu ska jag kolla klart på Harry Potter. Det är bra även fast det inte är en julfilm.


Snöööö!

Imorgon är det julavslutning! Då ska jag bara sitta och titta på jag ska inte vara med i år. Jag kan säga att jag är för lat... Men sen efter börjar det roliga! Vi ska se TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN och åka pulka! Det kommer bli mys! God jul!


Sherlock Holmes och annat mys!

Nu sitter vi i ett grupprum och lyssnar på jultåtar och har mysigt. Det är mysigt!

Imorgon ska jag, Becka och Annie gå på bio! Det kommer bli as kul men vi måste se om första filmen först. Eller som Becka om man inte sett den så får man se den för första gången 3 timmar innan vi ska se den andra filmen.


Jag har den snällaste pappan ever ville bara säga det!

Smells Like Teen Spirit

Idag är det Lucia. Det är jättekul men lite jobbigt för vi kommer hem ganska sent ikväll och det är prov imon men det är bara att improvisera. Men Sofia har gått med på att hon ska förhöra mig på tyskan om jag sminkar henne och det tyckte jag lät helt okej.
 
fin bild men det är bara ett av alla 100 bevis på hur mycket min katt tycker om mig. ♥


Historia...

Ja men det är ju kul! Skojar! Men vi har inställd engelska sen så det är helt okej.

Bara för att vi har historia ska jag ladda upp en video som gör mig glad!

Det är min bror som spelar unholy confessions. Riktigt bra!

Nostalgi...

Jag skulle fixa klart några julklappar idag och de bestod av en ram och masssa bilder. Så idag har jag tittat igenom alla bilder som vi tagit sen 2006 och det var rätt många kan jag såga. Men det roligase var att vi hade bilder från när vi varit ute och rest så har jag alltid haft ett speciellt ställe i huset/ hotelrummet där jag suttit och läst böcker. Jag brukar inte läsa så ofta men när jag har semester gör jag det. Men denna sortens bilder hade vi nästa från varända ställe tills 2009 någon gång. Jag kommer ihåg att jag satt alltid vid ett fönster så jag kunde se ut och jag kommer ihåg att jag hoppades att något spännande skulle hända. Som vad som helst egentligen bara det var något som hände med mit alldeles för enkla och normala liv. Men så klart hända inget. På sin hojd kunde någon med en hund gå förbi och det var och är inte så spännande enligt mig.

Nog med min Söndags-nostalgi...
Nu ska jag fixa klart alla julklappar! ♥

Twix ♥

Vi har inställd svenska idag. IGEN! Det är jätte gött. Så nu sitter vi i ugglan och snackar om Metaltown. Det kommer vara så många läskiga människor där kom vi på. Marilyn Manson kommer dit... Förra året var det många fler bra band än vad det kommer dit i år. Men jag håller tummarna att avenged Sevenfold kommer dit eller i alla fall har en konsert i Sverige snart. Jag vill gå på konsert! Jag har inte gått sen jag, Becka och Oliva var på Håkan Hellström konserten och det var denna sommaren. Så jag vill gå på mins en konsert innan nästa sommar ♥


Fri lek! ♥

YEY! Charlotta, vikaren som ersätter Marianne, sa till oss idag att har vi redan redovisat får ha fri lek istället. Jag tycker att detta passade oss riktigt bra. Just nu har vi fri lek och utnytjar detta med att fika! Muuuuumms! Hallonsoda, en chokladboll och en skummtomte. Jag känner att man inte borda ha fri lek så ofta... Men det är gott ibland!

Puss & Kram ♥


Mohaha!Sorry jag var tvungen! Bästa bilden!

Twitter...

Ja jag är lite efter men har precis startat upp mitt gamla twitter konto och jag vet inte riktigt om jag kommer få mer än de 2 followers som jag fick idag... En av dem var från ett black metal band och en annan tjej som inte verkade interesserad av vad jag skrev utan bara om  att få fler followers... Så jag är lite forever alone med mina 2 followers. Än så läng är det ganska kul men jag kommer bara på massa konstiga saker att skriva... Jaja man måste ju få ordbajsa lite då och då...

Jag känner mig jätteduktig för jag skrev en ny låt innan! Det är första gången jag börjat på en ny låt en ett år tillbaka och jag hade verkligen glömt bort hur kul det är. Denna låten är rätt roligt skriven för hela texten är som en dialog mellan två personer som varit tillsammans. Jag har dock inte kommit på något bra slut än men ge mig 20 minuter till.

Imorgon är dagen jag fruktat i en vecka... Dagen då vi kommer få se hur vi sjöng på "uppspelningen" av våra fina covers. Jag lyckades hålla mig lugn fram till första refrängen sen så tänkte jag för mycket och allt gick fel. Okej några toner men det är ändå för många. Halvbra eller ok är alldrig bra nog. Eller det är det väll men inte när det kommer till mig och musik.

Nu ska jag göra alla ni anra helt sockersugna! Jag har nämligen en back med 4 hallonsoda 4 päronsoda och 2 sockerdricka! Yummy!

Puss & Kram Kajsa ♥

RSS 2.0