Somnat?

Ja, det har min katt verkligen gjort. Just nu sover han med huvudet på min arm och trampdynan på mitt öra... Det ser inte så bekvämt ut men han klagar då inte.


Dansa!

Åh jag är så glad! Jag vet inte om det bara är för att jag dansade idag eller för att livet är ganska perfekt just nu. Men som sagt, idag var jag och Becka och dansade streetdance för första gången. Det gick faktiskt bra för oss även fast det var våran första gång och jag planerar helt klart att fortsätta dansa resten av terminen. Vi fick dansa till E.T. av Katy Perry och trots att rörelserna var snabba tog vi oss igenom hela koreografin till refrängen.

Passet började med att vi fick presentera oss och sedan var det hårdträning direkt! Vi tränade nämligen magmusklerna i en hel låt och det gjorde ganska ont efter ca 30 sekunder och då var det bara 3,5 minuter kvar. Men jag och Becka överlevde hela lektionen och för att vara ärlig så är jag ganska stolt över mig själv!

Såhär fin i håret var jag i lördags då min mammas moster fyllde 80 år.


Malmö!

Idag har jag varit på Emporia i Malmö. Jag kom dit för shoppingen men det var MÅNGA småtjejer som hade kommit dit för Ulrik Munther. Jag råkade ta rulltrappan som var två meter från scenen då han klev på den och jag trodde nästan att jag hade blivit döv efter alla skrik... Men han sjöng lika bra som vanligt.

Själv så hittade jag inte så många saker men jag fick en ny favoritaffär, Hollister. Det är en affär som nästan bara har sommarkläder och mjukiskläder och i den hittade jag tre av mina plagg.


Uppehåll?

Nejdå jag har bara tagit lite ledigt från bloggandet. Men tänker avsluta det nu med ett inlägg om mitt sportlov. Eller ja, bara bilder ifrån det...


Storm?

Nja eller bara högst upp i backen... Man kan nästan inte ens ta sig av liften så efter att vi tolkat efter en skoter och åkt ett åk så gav vi upp. Så just nu sitter vi i värdshuset och bara tar det lugnt. Resten av dagen ska firas med godis och the walking dead!


Kaoz mannen kaoz!

Även Linnea har varit på äventyr idag...

 


Hamra ♥

Tredje dagen i backen var ännu bättre än de andra! Idag åkte resten av min familj till ett annat fjäll emn jag stannade kvar och åkte med Annie. dagen har bestått av många äventyr... Jag har lyckats med allt!
 
Från början nu då... Jag och Annie stack iväg själva och åkte nästan över hela fjället. Vid 11 tiden började jag frysa så jag och Annie åkte in och firade fettisdagen med chokladmjölk och en semla, mums! Sedan träffade vi på Ellen och Linnea så vi åkte tillsammans resten av dagen. 
 
På förmiddagen fegade jag lite med snowboarden men efter lunch så hoppade jag, åkte offpist, åkte i skogen och trodde tillslut att jag var odödlig... Vi har även dansat och sjungt fint i liften och fått ett gäng att sjunga What makes you beautiful för oss...
 
Bilder från idag! ♥

 
 
 

Hamra levererar!

Nu har vi åkt två dagar och jag är helt slut om jag ska vara ärlig. Men om de andra dagarna är lika bra som de tidigare så kommer det bli riktigt bra!

Niklas är lite galen och visar detta så fort han kan... På bilden så åker han baklänges i liften...


Fredag ♥

Äntligen är det här! Det vi alla har längtat efter så länge... Sportlovet! Men detta firas tyvärr inte med fest utan jag sitter just nu i min ensamhet och äter glass, mums. Jag har nästan packat klart allt till imorgon men jag har fortfarande inte duschat eller städat mitt rum. Jaja...
 
Jag som är lite rädd för allt,okej ta bort lite, har äntligen bestämt mig för att börja kolla på the Walking Dead. Det tänker jag göra när jag inte åker snowboard. 
 
För er som har tråkigt: http://en.akinator.com/

Nutella-dagen!

Hur firade du denna underbara dag? Själv firade jag den med Signe, kex och självklart nutella!

http://temadagar.se/kalender-2013/

 


RSS 2.0