Rubrik :o

Idag har jag tagit mig tid till att sitta vid datorn. Jag måste öva till ett prov men jag tycker jag kan det rätt bra so: i'm going to wing it! Alltså hoppas på ett G eller mer. Vi har klagat på att det var mycket på provet i flera veckor men hon har inte minskat inehållet. Snarare ökat... Tack.
   Nej nu ska jag inte klaga. Det hade kunnat vara värre.

Måste hitta denna tills på lördag!

Jag längtar tills på lördag för då ska jag inviga min stora saftflaska! Det kommer bli mys? Låter kl 17.30 bra tjejor? Jag tycker det låter perfekt.

Ne nu ropar läxorna efter mig...

puss♥

•Sunday morning•

Idag har jag tagit det ganska lungt. Dagen började med att jag fick infall och spelade in Eternal flame. Sedan cyklade jag till hemmakväll och köpte godis. Killen som alla alltid brukar köpa godis av va inte där! Detta är allvarligt... Efter godisköpet cyklade jag och köpte den senaste Harry Potter filmen! Det är hemskt att jag inte sett den än.

Just nu sitter jag och pillar ut målafärg ur håret... Jag har nämligen suttie med iPoden i öronen och målat en fyr. Testa att måla till dina bästa iPod-lista. Det är hur mysigt som helst. Lyckades till och med cykla hem på bara en låt... "Sunday morning" helt okej låt.

puss♥


Liten?...


Denna bilden är från Jennifers fest i 7:an. Jag och Malin skulle vara uteliggare. Kände att jag lyckades hade t.o.m klipt hål på mina strumpor...


Är jag lat eller är jag lat? Nu har jag bildbevis på det också! Har jag sugrör är jag för lat för att lyfta drickan närmare mig...  Har fin blomma i håret dock. (den är inte fejk... ljuger)

Jag har äntligen fått hem min ufokudde från slöjden! Så den senaste timmen har jag suttit och gossat med den.

Becka och jag har kommit fram till att vi får äta godis redan imon och inte på måndag. Vårt vad har bara blivit snällare och nu är det snällast.

puss♥


Finisar!♥

Mina finisar på bild!


Julavslutningen 2010 9:an.


För hmm... exakt fyra dagar sen...


skolans höstfest! fiiiint!

När Becka fylde år bestämde vi en sak.
Kommer ni ihåg det? Vi sa att vi skulle
spela in en video då vi dödade något
som hörde ihop med Justin Bieber...
Detta måste bli av i sommar! Haft det
bäst hittills vad sägs om att ha den
bästa sommaren också? puss♥


aw♥


Cash Cab <3

Mysigaste programet!

Tears Don't Fall♥

Har spelat in en cover på Your song och She will be loved. Det gick ju bra. Eller inte? Lovar att ladda upp failarna. Tittade på dom jag garvade ihjäl mig.

Storm i Sverige idag då. För mig som inte bor så långt norr ut är det ganska lugnt. Men det låter som om någon poppar popcorn i mickron. hmm? Det är troligtvis fläckten... om det inte är ett spöke som ska ha torsdagsmys. Vem vet. Spöken gillar väll också snacks?!Ska fräffa älsklingen imon! Jag ska tvinga honom att se på en film. Hahah! Philip jag vet att du ÄLSKAR att se på film! :D

over and out♥

Afterlife♥

Har kollat igenom lite bilder! Jag kommer igår att jag kladdade denna i 5:an.Som rubrik hade jag tänkt skriva kladdig dag, bara för att jag bakat kladdkaksmuffins. Men sen kom jag på att det skulle misstolkas...

På kören idag fick jag reda på att Kenny som spelar piano har hoppat av. Fem minuter senare fick jag reda på att vi ska spela upp  låtarna nästa vecka... Kören kunde inte bli bättre. Men som tur va fick jag över Hedvig till den ondasidan och nu ska hon spela piano. Tack! :Dover and out♥


Det var en gång...

Old pic!


Vid Lucia 2004. Jag ska inte säga vad Fredrik och Niklas gjorde för lussekatter...


Naw Hedvig! Va liten du va! :D


HA HA! De-et va vackert! London.


De lovade att Niklas kunde breakdansa...  De lärde honom göra en volt! Eller nja... De lyfte honom.


Hamstern Totte made of snow! shit va kul jag hade den dagen! ♥

Minnen! ♥

she will be loved♥

Satt och tittade på lite fina bilder och då kom ett fint minne upp. Det va en sak som vi lovade varandra på nyårsafton. Vi skulle ha pickninck den första lediga dagen då det va fint väder! Jag har t.o.m inhandlat en stor saftflaska i glas. Så det blir picknick snart då! Eller hoppes det blir fint väder innan maj...Idag har jag haft ont i halsen. :/ men det bästa med det är att man får äta glass! Så när jag känner mig redo ska jag våga läsa Hemsöborna. Det krävs mycket mod för att göra det utan att somna, jag är nog inte den första som gjort det.      (förlåt August)

Nickelback – Never Gonna Be Alone

Fin!♥

puss♥


Fix You - The Notebook

Som plåster på såren för att jag inte bloggat... och för att videon är mys! Varsågod!


RSS 2.0