Frihet

Här kommer några fina bilder från förra veckan. Det var dåde bal, student och kompisar.
 
 
Niklas och Björn ville se lite sexiga ut på balfotot och jag måste hålla med om att det va fint!
 
 
Några sånger som sjöngs under studenten var: "Bira, bira bira...." "Känn min Dong!" "Alla vill ligga med Björn!". Tyvärr har jag haft alla sångerna på hjärnan sedan i fredags. Det är bara att fråga mina kompisar om ni inte tror mig.
 
 
Niklas fick många roliga, fina och nyttiga presenter när släkt och vänner var hemma hos oss och firade att han tagit studenten.
 
 
Jag kidnappade en söt hund och Casper ställde upp på et supergulligt foto.
 
 
Hasse sveriges näst sötaste katt med de blåaste ögonen. (Han är sötare live...)
 
 
Jag och Emma har tagit fina egobilder. 
 

Upptagen?

Ja det kan man väl säga... Här kommer några bilder på vad som hänt.

Jag har varit mycket i stallet och gosas med denna sötnosen bland annat.

Jag och 27 000 andra vad på Håkan's konsert.

Mamma hängde med ut till stallet. 

Jag fick A i gympa och har börjat sprinna mer nu för mitt knä gör inte ont längre.

Jag och Becka stack till Göteborg.

 


Lördag!

Idag så har det hänt grejer! Först va jag ute i stallet. Där blev jag tuggad på och fick även ta det lugnt och bara vänta på Kluris som verkligen behövde det. Han var sitt vanliga jag efter en halvtimme.

Sen har jag varit och klippt mig. Jag blev riktigt nöjd. Det blev lite blondare toppar och det blev så snyggt! Efter det gick jag och Casper på stan och åt munkar bland annat. Vi har även lagt i båten men just nu ska vi kolla på film. Mysigaste kvällen!


Leker 15 år

Idag har det hänt en massa saker! Först skola med kemiprov och sen en genomgång som gick så snabbt att några var andfådda efteråt...

När skolan var slut tittade jag och Emma på filmen "kärlek i Rom" tror jag att den hette. Ja... denna film var ju ganska speciell och alla var otrogna i den. Efter det stack vi ner på stan för att jag och Becka sedan skulle dansa. Det gick ganska bra även fast vi dansade på gräs.

Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos Becka där jag fick god mat bland annat. Med det roligaste var min och Beckas impulsrunda på moped... Vi lyckades även kidnappa Annie så vi tre stack ut till Näsudden där vi satt och myste bland myggen.


RSS 2.0