Lov

Det bästa med lov är att man hela tiden kan träffa människor. Igår va jag med Casper, Becka och Rasmus och kollade på skräckfilm. Den va faktisk riktigt bra men jag var skräckslagen som vanligt...

Jag tycker att vi är söta i alla fall.


Leka, leka, leka!

Idag har jag varit ute i stallet och hjälpt till och även lekt med två av Fridas (http://frydahaa.blogg.se/) hästar (Kattryn och Zamira). Det gick gick enligt mig riktigt bra och jag lämnade hagen nöjd. Jag började med att leka med Zamira och jag kollade så att hon var med innan jag satte på henne grimman. Jag satte först på henne grimman när hon kom fram till mig och nästan satte huvet i grimman själv. Denna damen var full av engergi och det gjorde det bara roligare.
 
Efter jag lekt med Zamira i ungefär en halvtimme bytte jag häst till Kattryn. Även detta sto var full med energi och uppmärksam. Hon är väldigt känslig och när vi "lekte" Sideways så behövde jag inte använda sticken en enda och det är den leken jag har mest problem med. När jag kände mig klar och lekt alla lekar kollade jag om hon kunde leka lite utan grimma, vilket hon kunde. efter jag lekt var det fika och sedan fixade vi klart det sista i stallet.
 

Cykla...?

Japp det gjorde jag och Becka igår. Vi drog iväg kl 19.05 vilket är va lite för sent för solen va på väg ner just då men vi gav oss inte vi cyklade ändå men det va kallt. När solen försvann blev det ännu kallare men vi hade tjocktröjor med oss och jag hade dubbla mössor och vantar. När vi kom till Hindsen stannade vi för att fika men jag hade med mig saft och inte te eller chokladmjölk. Det var ett val jag fick ångra... När vi sedan kom hem till Becka vid 20.35 satte vi oss vid tv:en med en skål popcorn.
 

RSS 2.0