Tentafri

Nu är tentorna över och jag har njutit av varje stund sedan tentorna va över. Eftersom jag fyller år tog mamma med mig på spa och jag har blivit riktigt bortskämd. Vi spenderade hela gårdagen på Hooks herrgård och där levde vi livet. Jag fick faktiskt till och med mamma att bada i det 12 gradiga vattnet 5 gånger vilket va helt fantastiskt. 


När jag kom hem i onsdags fick jag ekologiska, fair-trade, egentillverkade praliner och de va verkligen 10/10! Lådan med!


Tenta på G

Nu är det snart tenta och jäklar vad jag är oförberedd denna gången, jag satsar på att klara tentorna men räknar med omtenta. Kurserna verkade lättare än va de var och jag har inte riktigt kämpat för att hålla uppe tempot i pluggandet. Men mitt pintrestflöde är bättre än någonsin. 
 
Det är roligt att drömma bort sig lite, va fantastiskt fina saker endel lägger ut och det gör mig så inspirerad att försöka det där lilla extra själv. Så snart ska jag halloween dekorera lägenheten, inte för att jag ska ha fest utan bara för att och jag är så taggad. Pumpor är inköpta och det ser så snyggt ut redan.  
 
Foto taget av bästa Caroline Svensson!

Höst

Pintrest är min bästis och jag har gjort en krans. Tänkte bara skryta lite om det för den blev ganska snygg
 
 

Stockholm

I helgen åkte jag och Rebecka till Stockholm. Vi spenderade både tid på museum och på shopping och helgen blev väldigt lyckad. Fredagen bestod mest av shopping men senare på kvällen gick vi på discobowling och åt på Pinchos. Det blev en väldigt rolig och lyckad kväll. 

            På lördagen så åt vi frukost på Scandic och senare vandrade vi vidare till Hallwylska museet och senare Vasamuseet. Det va faktiskt förvånansvärt roligt att vara turist i min huvudstad och jag släppte kontrollen helt och bara lät alla problem som vi stötte på rinna av istället för att bli stressad. På kvällen lite senare gick vi ut och festade. Kvällen slutade väl inte riktigt som planerat men skit va roligt jag hade. Jag fick träffa lite nya underbara människor samt upptäcka hur man festar i Stockholm. 

             När vi vaknade upp på söndagen kände man inte sig så fantastisk och vi tog det väldigt lugnt och väntade mest på att tåget skulle börja röra sig tillbaka ner mot Lund.  

 

 Jag har nu även fått smaka en pumpkin spice latte och det va 10/10.
 
 
Fredagen levererade med snygga drinkar och skor.
 
Vasamuseet där det inte går att få en bra bild.
 
 

HAPPY FALL Y'ALL

Nu är det höst så jag är riktigt nöjd. Har haft denna veckan för att återhämta mig lite i från all skit och det känns redan mycket bättre. När det är höst brukar jag passa på att baka lite extra och ta lite fina naturbilder men jag har inte lyckats få med mig Casper ut på en promenad än så jag får väl försöka lite till. Detta är första året som jag inte vill ha en födelsedagsfest. Känns lite konstigt då det brukar vara det som jag planerar mest under året. Men i år ser jag verkligen inte fram emot att bli ett år äldre. Det tär lite på en att alla alltid ska tro att man är äldre än vad man faktiskt är. 
 
Bjuder på lite gamla bilder då jag inte har så många nya att bjuda på. 
 
 
 

RSS 2.0