Min klass?


Fullt upp♥

Min helg har varit allt annat än långtråkig... I fredags slutade vi kl 9 ungefär och innan kl 11 var jag ute i stallet. Det blev en mysig barbackarunda och photos. Sen när jag kom hem va det bara att dusch för sen kom Philip och hämtade mig. Så då var det golfbanan som gällde. Jag är den bästa caddien... Nja jag är inte stark och jag vet inte vilken sorts klubba man ska använda när... Den enda klubban jag är hundra på är putten... känner mig så duktig. . .
   Igår blev det filmtittande, studentfest och eurovision med tjejerna! Efter femte 12:an var vi inte så entusiastiska längre. Men det var ändå riktigt roligt.
  Idag har jag pluggat, pluggat, firat mamma, pluggat och barit ute hos pollarna! En helg då man har fullt upp 'r den bästa.


Luris i fredags♥


Sol!

Nu är man lagom trött efter en underbar dag i solen. Inga läxor denna veckan och fint väder. Det låter inte så farligt!


Berlin♥
Jag tror att hon hörde fel när jag sa Kajsa...

TV-tornetJag kunde nästan inte andas när detta gänget cyklade förbi... Det bästa var att de var fulla svenskar som sjöng "I Will Do Anything For Love!"


Halsduk!

Jag vill ha på mig min halsduk! Varför är det så varmt? Fast man kan ju stå ut bara för att den är så fin. Tack Philip! <3


Lunch!

Idag blev det ännu en nyttig lunch bestående av festis, chokladboll och godis... Haha jag vill ha riktig mat!


Inspiration♥

Förra veckan när jag va inne på Youtube hittade jag denna videon.Trött?

Jag har spenderat ca 1h med att busa med min katt... Resultatet av detta blev att jag nu han en extremt trött katt. Efter som han redan sover så kommer han vakna tidigt imorgon. Yes! Min sovmorgon är förstörd... Hahah!


Hej hej!


Söndag♥

Kopp, Te, Honung, True Blood, Vampyrer, Alexander Skarsgård, Packa, Tvätta, Stryka, Sommarkläder, Badkläder, Finkläder, Städa, Stallet, Rida, Lyrik, Sol...
Min söndag kommer bli perfekt!♥


Mysig bild!

Hittade en mysig bild i mobilen!


Är det sommar?

Ja man skulle kunna tro det! När jag har haft chansen så har jag solat. Jag har tom nästan bränt mig i ansiktet efter igår . Då var det inte så varmt men solen tar ändå...
Här är två fina bilder!
Den första är på det Japanska körsbärsträdet Kajsa.
Den andra är på mina två favorit killar!


Första Maj♥

Så här ser min dag ut...

Harry Potter - De Vises Sten, Te och min fina Dumleklubba!

Sorry men ni kommer ha svårt att få kontakt med mig på ett tag... Snart är det bara 6 st kvar!


RSS 2.0