Kyla!

Är i Sälen men sitter just nu inne i stugan och tinar upp mig. Jag åkte ut kl 9 men nu blev det så kallt att jag var tvungen att åka in i värmen.

Här kommer en bild från toppen.


Skapa dålig stämning...

Jag kan faktiskt hålla med att det Martin Björk förstör lite för alla när han gjordwe det som han berättade om i videon men detta gjorde mig dag.
   I detta klipp diskuterar de kolika saker som man kan göra för att skapa riktig dålig stämning. Orkar du inte kolla på hela klippet så kan du kolla från 1.53. Det är då det roliga börjar!


Fina saker händer hela tiden♥

Här är lite fina minnen♥Ställer alltid upp på kort....


Sööötis! ♥

Hahaha!


Trisse♥

Söta tjejer  kl 4 va?


Blåmärken♥

Kom nyss hem från en mysig dag. Jag har nyss suttit och pluggat historia med min farmor som tycker om historia jättemycket. Vilket var väldigt bra för mig! 
    Idag på gympan fick vi välja vad vi skulle göra. Jag ville inte vara själv i gymmet och jag ville heller inte vara med på Volleybollen eftersom... Ja jag kan säga att jag spenderar den mesta tiden åt att skrika när jag spelar det. Så islället fick det bli............ INNEBANDY! Vilket jag är okej på ändå. För mig gick det ändå okej men jag var ensam tjej och tog det lugnt i början så gjorde killarna samma sak. Men det ändrades sedan. Det flög bandybollar över hela rummet kändes det som och tyvärr träffade några mig.

    Börje... Läser du detta så vill jag bara säga att blåmärket på knät har en diameter på 4 cm....

    "Det var så mycket testosteron omkring mig att jag blev rädd." Citat av mig efter gympan....


Ut i kylan!♥

Igår var jag ute hos Frida. Det var kallt men jättekul. Lite senare när jag kom hem på eftermiddagen tänkte jag att jag skulle plugga men, jag tog men mig skridskorna ut och åkte skridskor i 2h. Det var så mysigt. Vi har en isplan 500 meter från huset. Det var så underbart att bara åka runt samtidigt som man hade musik i öronen. Jag lyssnade på Secrets med One Republic. När jag lyssnade på den låten kände jag mig väldigt duktig. Vilket jag verkligen inte är.... Men det kändes så.

Bild från igår:


Puss!♥


RSS 2.0