Ändrade planer...

I måndags fyllde jag år och det va så roligt! Igår firade vi Annies födelsedag med att åka till bodaborg och det va grymt roligt! Men det enda prolemet nu är träningsvärk. Igår fick jag även reda på att jag blivit utvald till att vara en av 7 luciakandidater. Så planerna fick ändras för att idag är det fotografering, Annie och Becka fick byta dag då de ska kidnappa mig. Men jag hoppas att ingen är sur över det.
 
I lördags satt jag även och skerv högskoleprov från 8.30 till 16.20. Det kändes som hela dagen gick så fort och jag önskar att alla skoldagar gick så fort. På kvällen blev det halloweenfest och jag var en vampyr. Speciellt va?
 
 
Idag har jag spenderat hela dagen med att fixa mig inför fotograferingen. Farmor önskade att jag skulle ha lockigt hår på fotograferingen så därför jag har nu spenderat en timme på att locka mitt hår. Jag hoppas att man får säga till om man inte gillar bilden för jag är så kritisk när det gäller kfiort på mig själv... Jag håller tummar och tår nu!

Das Auto

Hejsan hoppsan! Nu ska jag berätta allt om Berlin. 
 
Fredag: Upp tidigt då bussen åker kl 7 på morgonen. Sen hände det inte så mycket mer under dagen. På eftermiddagen när vi skulle ta färjan över från Danmark till Tyskland missade vi den med 1 minut och fick vänta i Danmark i 2h. På kvällen kom vi fram vid nio tiden och då begav vi oss till Potsdamer platz och Brandenburger tor. Vid det judiskamonumentet var det en räv som sprang över vägen... Jag ser inte rävar i mitten av Småland men i Berlin springer de visst inne i centrum.
 
 
Lördag: Lördag börjar också med att gå upp tidigt och iväg till riksdagshuset. Efter det besöket gav vi oss iväg till Brandenburger tor för att köpa kaffe och te. När vi hade handlat såg vi att några killar skulle dansa så vi stannade för att titta. Efter det träffade vi Lotta och Caroline och Julia säger att hon vill bara krama om alla killarna... Julia fick inte krama alla men hon och jag (som var moraliskt stöd) fick i alla fall en fin bild.
 
 
Lotta var väl inte bäst på att ta kort med denna bilden fungerar. Sen på eftermiddagen åkte vi runt och tittade på att och på kvällen gick vi på bio, Heute bis Wolkig, heter filmen och den var riktigt bra. Annie var så trött så hon somnade men hon var inte ensam. Caroline (lärare) somnade också... 

Söndag: Sovmorgon i en timma och sedan iväg till en loppmarknad där vi inte var mer än 30 minuter. Efter det begav vi oss till Tierpark där vi gick runt och vi såg många möss! Men efter att ha lekt på en Tysklekplats begav vi oss till Bugerking för att fördriva tiden. När vi skulle ta oss till bussen kom det folk som sprang ett maraton och jag och Julia bestämmer oss för att springa med... De som sprang i täten (eliten) sprang lika fort som jag spurtade. Eftersom det var så många som sprang stannade vi och hejade på.
 
 
När vi kunde köra iväg med bussen åkte vi till Naturhistoriska museet där vi var i två timmar och sedan fick vi vara lite lediga. På kvällen åkte vi alla och bowlade och Anton har fortfarande ont i armen...
 
Måndag: Efter frukosten åkte vi till Judiska museet och fick en riktigt bra rundtur. Efter det åkte vi och shoppade på Alexanderplatz. På matavdelningen på Alexa gick en man förbi bakom mig och Annie tittade surt på honom då hon trodde att han skulle at våra ny shoppade saker. Han förstod att hon inte ville ha honom där så han gick iväg. Sedan när jag tittade upp stod gubben och log mot mig och han var så obehaglig att jag nästan började hyperventilera. Efter ett tag slutade han stirra och gick iväg och då gick/sprang vi också därifrån. Efter att vi var klara på Alexa så tog vi tunnelbanan ganska långt ut ur centrum för att gå på primark och efter det åkte vi tillbaka till vandrarhemmet. Vi hoppade av tunnelbanan vid kurfürstenstraße och gick en väg som Caroline hade sagt var en genväg... Vägen visade sig vara en gata för prostituerade och vi gick fort kan jag säga... När vi kom hem till vandrarhemmet orkade vi inte gå ut mer så vi satte oss inne hos Lotta och Caroline och satt där inne i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det var det dags att packa och gå och sova.
 
 
Tisdag: Ännu en dag som består av att åka buss. 
Julia sov defenitivt snyggast
Förlåt att inlägget blev så långt!

Internet!

Nu är jag hemma i Sverige igen! Vi har haft fem superfina dagar. Alla kort kommer snart ut och alla historier blir snart offentliga men nu får ni nöja er med detta.

Vi hade så kul på Island!...


Berlin!

Nu åker vi! Yes äntligen på väg! Nu är det fem dagar i Berlin som gäller. Shoppa, museum och mycket annat står på schemat. Vi kommer fram kl 18 ikväll så nu är det bara att sova i bussen eller ja i alla fall försöka.

Vi ses snart! Kram


Spänning!

Har jag någonsin bloggat så här mycket på en dag? Nja jag tror inte det... MEn bara för att jag är lite jobbig nu så kommer en fin gif.... 
 
 

Pumpor, spöken & spindelnät!

Är det bara jag som längtar till Halloween? Jag vill ha pumpor i trädgården och spindelnär som hänger från trädens grenar... Men såklart så bor jag inte i en amerikansk film så min familj har inte ens en pumpa. 
 
En stor jädra fest med mycket folk och skrämmande saker överallt är precis vad jag vill ha och skulle jag hitta en lokal att ha den i skulle hela väggarna ha spindelnär på sig och allt skulle vara i orange och svart! Snälla jag vill leva i en amerikansk tonårsfilm. Där allt är överdrivet men helt underbart!
 
Nu har jag visst fått en katt på mig också... Hej Trisse. Kul att se dig... Nej då, du stör inte... (host host). 
Jaa... Ni ser kärleksbandet!

Pilbågar och kort

Idag har varit varit toppen hittills! Gå upp tidigt och testa på att skjuta pilbåge. Första pilen flög över tavlan och över hela gympasalen och ena änden flög av... Bra Kajsa vad duktig du är! Nja pilbåge var inte mig grej men jag tänker inte ge upp. Efter det blev det fika hos Becka och efetr det har jag bara tagit det lugnt. 
 
Fick lite tråkigt nyss så jag tog lite kort...
 
Sen ikväll ska jag, Philip, Becka och Wille bowla. Nu taggar jag detta med att sitta ensam... Yey!. . . Men snart slipper jag min ensamhet!
 

5 September ♥

Jag odlar mina potatisar med kärlek... 
 
 Men på tal om potatis... Titta vilket fint sett med borstar jag fick och en parfym också! Ahhh! Jag är så glad!
 

RSS 2.0