Obegripligt Ensam...

Det har inte varit ofta jag känt mig riktigt ensam i min nya lägenhet men i fredags så var det riktigt jobbigt. Jag var sjuk och skulle inte hitta på något på kvällen. Vilket resulterade till att jag istället satt och hade supertråkigt inne på mitt rum. Jag bor i en korridor så man är aldrig riktigt ensam men ändå kändes det verkligen som det.

 

Men för att inte känna oss så ensamma i korridoren så hade vi filmkväll igår och eftersom Anderas i korridoren var PMSig (inget gick hans väg igår) så fick han bestämma film. Det blev The Fault In Our Stars. Vilket inte direkt gjorde att någon av oss mådde bättre… Men ändå trevligt att känna sig mindre ensam för ett tag. 


Thank God It's Friday ♥

Jag har nog en av de mysigaste personerna som man kan ha som professor. Inte nog med att han är en duktig föreläsare utan han gillar att prata om allt mellan himmel och jord också. Som idag så pratade han om vilken pub man skulle gå till om man va i Cambridge. Det stället han rekommenderade verkade supermysigt.
 
Förra föreläsningen pratade han om vilka företag som hade bäst förmåner. Idag avslutade han den på ett så underbart sätt. Han skrev upp förkortningen TGIF på tavlan och sa att det var VIKTIGT att känna till denna förkortningen. Efter det skrev han upp thank god it's Friday på tavlan och önskade alla en trevlig helg. (Han är över 45... Tror jag...) Man kan inte göra något annat än att tycka om honom.

RSS 2.0