Omgiven av fina människor! ♥

Ännu en helt underbar dag i Lund. Denna kvällen har spenderats med att laga mat, prata, skratta och bara umgås med härliga människor!
 
 
Linnea och Erik i min klass fick för sig att det skulle vara roligt att bjuda på god mat och träffa några härliga människor. Vilket var en perfekt idé. Så de drog ihop åtta personen och vips så va det visst tre rätters på menyn... Det va så gott! 
 
 
 

Plugg, plugg, plugg och lite mer plugg...

Idag har det varit massor utav plugg så nu bestämde jag mig för att jag var värd en liten paus. Så just nu kollar jag lite på Awkward och hjälper Niklas att skriva ett gyckel tills imorgon. 
 
För någon timma sedan smsade min Phadder mig och frågade om jag ville vara "ledare" för sopranerna under Sångarstriden. Det kommer bli så roligt! 
 
 I helgen så ska jag åka hem för första gången på denna terminen. Det kommer bli kul att träffa min lilla mysiga släkt och att träffa Trisse. 
 
 
 

Lund ♥

Nu är jag inne på min fjärde läsvecka i Lund och än så länge måste jag säga att Lund har levererat. Det har varit sittningar hit och dit, fester bakom varje hörn och massa kul att göra hela tiden. När jag inte har varit på nollningsaktiviteter så har det bara varit till att plugga, städa, laga mat eller kolla på Paradise Hotel. Ett förvånansvärt underhållande program… Ja, jag har sjunkit till den nivån…

 

 En bild från första veckan på "StadskringWandringen".
 Detta är en bild från en sittning i onsdags då vår Phaddergrupp skulle vara Poliser på Full Moon Party.

 

Under nollningen har det varit massa olika aktiviteter. Allt från att bada i Sjön Sjön till att gå på finsittning. Det har verkligen varit superkul och jag har träffat många nya vänner.

 

 

Idag har jag bara haft en föreläsning så jag har spenderat hela dagen med att plugga ifatt mig. Casper var nämligen här för första gången sen jag flyttade ner så jag släppte inte honom med blicken en enda sekund. 

 

 

I fredags så tog vår nollning slut och vi firade att vara ettor med att springa Color Run. 

 

 

RSS 2.0