You can drive me insane, but i can't stay mad at you for anything

Jag har världens bästa pojkvän! Även fast han satt och smulade ner mig med popcorn igår. Igår spenderade vi hela kvällen med att tjocka oss, kolla på filmer och lite annat. Bästa inne kvällen någonsin och sedan fick jag en supermysig sovmorgon.


Glad påsk!

Nu är det äntligen påsklov och jag har längtat efter det så mycket! Igår va jag först med Becka under dagen och på kvällen stack vi (Ante Becka Casper Pontus och Hylthén) på en fest. Det va skitkul men eftersom jag inte är arton så fick jag och Casper snällt gå hem. När vi va hemma tvingade mamma oss att göra mat så vi (jag) skulle nyktra till lite. Sen spenderade vi resten av kvällen att kolla på alla i skolkatalogerna och ja... Alla va så söta!

Idag ska jag iväg till Casper och vi ska laga mat och bara mysa ikväll. Det kommer bli bäst!


Paus

Nu har jag äntligen fått dagens första paus då jag kan sitta ner och bara ta det lugnt. Idag har jag nämligen varit i skolan, ätit på lilla krogen, träffat Emma, varit hos farmor, åkt bil med Becka, dansat och sjungt. Så just nu dricker jag mycket vatten för min röst är lite trött så den låter inte så fint. 
 
Imorgon ska jag sjunga och jag börjar faktiskt bli lite nervös... Jag blir aldrig det annars men nu är jag verkligen det och jag hoppas att det går över för det brukar inte gå så bra för mig när jag är nervös.
 
 
Förlåt Niklas, men denna blid är för bra för att inte visas!

Jag älskar onsdagar!

Ja som jag skrev ovan så älskar jag onsdagar och denna onsdagen har jag spenderat på bästa möjliga sätt. Jag hade bara två lektioner idag så efter skolan var slut 11:35 så åkte jag och Casper hem till mig och övade lite på tyskaprovet. Dock så spenderade vi den mesta tiden på att göra annat som att kolla på Naruto men lite tyska fick vi iaf gjort. Jag hann även göra fruktsallad innan träningen, BodyBalance.

Måste bara säga att det känns som det var länge sedan jag hade lugg...


Isn't it crazy

It is all because of you... Förlåt alla ni som idaghar fått lyssna på en falsk version av Robins vinnarlåt You. Men den sitter verkligen fast på min hjärna. 


Idag har jag bara gått i skolan och dansat. På dansen övade vi nästan bara på lyften som ska va med innan refrängen och tillslut hade alla massor av madrasser runt omkring sig. Vi trillade nämligen omkull några gången och jag höll på att mosa tjejen som hjälper mig med lyftet. Det var så kul idag på dansen men vår lärare skulle visa hur vi skulle dansa med hjälp av mig men det gick dock inte så bra.

Trisses tröja är nästan klar nu och jag har äntligen en ny profilbild.


Hemmafru?

Jag tror jag ska satsa på det istället för ingenjör... Nja kanske bara de kommande två veckorna. Idag har jag bakat, städat och lagat mat. Detta händer inte ofta att jag får göra allt i huset men jag behöver hålla mig sysselsatt för annars blir jag nog galen.

Bild på min rosa spetskaka. Hoppas den är god...


18!

Igår fyllde Becka 18 och detta firade vi med en fest i Beckas ära. Hon fick även en fin födelsedagspresent som va ett paket kondomer, en leksaksbil och en vodka. Jag hoppas du tyckte om det!

Här kommer iaf bilder ifrån festen!

Casper gör något konstigt i köket medans Niklas ser för seriös ut...

Jag och Annie tog egobilder under VD.

Becka taggar fest!

Erik skaffade sig bröst och chillar tillsammans med (bland annat) Sofia och Ante.

Emma var den sötaste bonden och Sebbe hade fina Lederhosen.


RSS 2.0