I belong with you

Jag måste be om ursäkt för mina senaste inlägg. Förlåt att de varit så tråkiga!

Ja vad vill ni att jag ska berätta om? För jag har ingen aning om vad jag ska skriva... Eller jo. Imorgon är det bad och jag är nog ensam om att tycka att det är riktigt roligt. Efter badet ska jag va med Casper. Casper vi ska inte se den filmen!

På lördag ska jag börja fixa olika frisyrer till balen på Emma. Jag hoppas jag kommer på något riktigt fint!


Se på mig!

Detta inlägg är dedikerad till Casper som så gärna ville detta. 

Första gången!


Won't you look my way

Min helg har varit både toppen och botten men tänker bara berätta om det som varit toppen. Igår åkte jag och mamma till Jönköping och det blev mycket shoppat. När vi sedan kom hem åkte jag till Annie för att kolla på det som vi längtat efter så länge! Att nya säsongen av Vampire Diaries ska sändas på tv och det va lika bra som vi hade hoppats!
 
Idag har jag varit i stallet men det blev bara en kort runda barbacka men det blev helt perfekt för idag.

Bäst!

Igår sov Becka över hos mig men vi råkade somna vid kl 22:30 när vi kollade på film. Två duktiga tjejer!

Idag är jag med mamma i Jönköping och det har blivit mycket shoppat. Men har bara slösat 401 kr än så länge.


Från botten till toppen och längst ner igen...

Life is a bitch and then you die. Min filosofi för dagen... Kan man vara mer positiv än mig?

Sverige...

Som ni vet så brukar jag inte prata särskilt vänligt om lilla landet lagom... Men trots kylan så måste även jag erkänna att idag är världen vacker. Eller ja, i alla fall från mitt fönster. 
 
 
Idag åt jag pizza till lunch. Så jag är fortfarande mätt. Efter pizzan så gick vi på stan och jag hittade lite saker. Jag som inte skulle ha något! Det blev i alla fall en klänning, en tröja och det par tights.
 
 
 
 

Läser

Idag har jag tränat... Förvånad? Nej, men idag har jag bara läst. Eller nästan i alla fall. Vilket liv jag har!

Kl 07:00 imorgon ska jag på yoga och det kommer att bli en spännande upplevelse. Men jag, Becka och mamma hoppas på att det är lätt i alla fall!


Vilken £*#¤@ dag!

Vaknade tidigt och kännde mig inte helt bra. Sen kommer man till skolan då det är mer än en timme svenska med Marianne. Sen är det självstudie på kemin där närvaron tas två gånger så jag som hade gått och ätit lunch för att jag ville göra klart resten hemma, fick slänga all min mat och rusa till klassrummet där man blir varmt välkomnad... 
 
När jag sedan kom hem och redan var skirförbannad går självklart inte låset till huset upp... Så efter att ha kämpat med låset i 10 minuter fick jag äntligen upp källardörren och då satte larmet igång, så är jag lagom glad! 
 
Men ska inte klaga, solen skiner ju i alla fall... 

Söndag ♥

Idag har jag och Annie varit ute i stallet. Vi har både fixat i stallet och kollat på en Parelli film. Jag börjar inse nu hur mycket mer jag kan/måste lära sig och min bok kommer nog att bli full snabbt. Men allt blir ju roligare om man blir bättre på det!
 
Snart ska jag iväg och träna med Becka, så jag hoppas att jag börjar känna mig bättre snart!

Vampire diaries

Myskväll med Annie och Becka + popcorn och vampire diaries!


Spexet 2013

Igår var det spexet och det var riktigt roligt. Först var vi hos Michaela och sedan gick vi till skolan där vi fick vänta på Casper och Rasmus i nästan 30 minuter.

Några bilder från kvällen.


Sa någon fredag?

Idag är det dags för spexet och nu är jag äntligen klar med sminket. Nu är jag nöjd!


Tisdag...

Kom nyss hem från Frida. Jag, Hanna och Annie åkte ut och våldgästade henne idag på hennes födelsedag. Det blev mycket skratt och en underbar kväll!


Hej!

Jag heter Kajsa och jag går Naturvetenskap andra året. Jag bor i en liten stad där man inte kan göra någonting och jag vill verkligen flytta till ett annat land. På fritiden hänger jag i stallet, träffar kompisar, tränar eller bara njuter av livet. När jag har riktigt tråkigt brukar jag läsa, rita, måla naglarna och ibland till och med städa mitt rum.
 
Jag har blont hår och lugg. Blå ögon och ganska stora fötter för att vara tjej. På Bmi skalan är jag underviktig och jag har inte alla A eller alla B i betygen men jag är jag och jag älskar både min personlighet och mitt utseende och det berättar jag gärna på fyllan. Men det jag vill säga med detta är:
 
Jag heter Kajsa och jag älskar mitt liv!
 
 
Nu ska jag äta glass! Puss och Kram!

Duktiga tjejer!

Okej, det enda nyttiga med min och Beckas middag igår var att vi delade på en avokado och drack vatten men ändå... Vi hade ju faktiskt tränat två/tre dagar i rad innan så jag tyckte det va okej.

 


Star wars ♥

 Sitter och väntar på att Becka och Annie ska komma hit så vi kan börja kolla på star wars. Det kommer bli så mysigt! 
 
Jag sätter den nästan... Eller ja efter att ha övat i snart 30 minuter bara idag så inser jag att kommer jag nog få öva lite till... Men den ska sitta perfekt!
 

Bildbomb!

Även idag har jag varit och tränat men tänker inte prata mer om det så här kommer lite bilder istället.
 
Jag älskar mitt rosa träningslinne som inte passar till någonting!
 
Jag har den sötaste och snällast mamman i världen!
 
När Signe kom hem från USA bjöd hon på en mysig frukost! Tack Signe! <3 
 
Denna bilden är från i lördags då vi lekte med hästarna. Mysigt!

Träna träna träna

Idag var min temperatur äntligen nere på 36.2 igen så jag och Becka stack och tränade. Idag blev det BodyBalance och det fick riktigt bra för båda två fastän det var första gången för Becka. Men hon gjorde det lika bra som mig som gått på det fler gånger.

Beach 2013 har börjats men Becka är lite mer nyttigare än mig... Men tränar gör jag i alla fall. Duktig tjej!


Beckas nya PT...

Japp det blev idag mitt nya yrke... Idag skulle egentligen jag och Becka träna men pga att jag inte känner mig så pigg så ska jag vara Beckas PT istället och det kommer bli så roligt! Jag ska börja lägga upp passet nu och min kära vän Becka kommer att hata mig när vår timme är slut. Det kommer bli så kul! 

Från botten till toppen och ner igen

Just nu ligger jag bara i sängen och orkar nästan inte ens lyfta huvudet. När jag kom hem från skolan hade jag nämligen lite feber och för att det inte ska bli värre så går min eftermiddag ut på att vila. 
 
Det var ett tag sedan jag bloggade senast men jag har haft fullt upp med stallet, kompisar, träning och Casper. Det är det enda jag hittat på hela detta lov. Jag har bara varit hemma en kväll sen nyår och det var i söndags. 
 
I lördags och söndags var jag och Annie ute hos Frida (http://frydahaa.blogg.se/) och hjälpte till. På lördagen red vi ut på Bolle och Ayla och sedan lekte vi även med Lyrik och Profot och Frida lekte med Kattryn. Först gick det inte så toppen bra när jag lekte med Lyrik men efter en liten Jaha upplevelse på travade han iväg innan jag han lyfta sticken. Kännde mig stolt just då och jag har även skaffat en liten bok som jag skriver ner allting som jag har problem med i både ridning och lekarna. 
På söndagen var det dags för mig att rida Emilio. Ja det kunde både gått sämre och bättre men Emilio är inte den lättaste hästen att rida om man skolades på fel sätt. (Sättet då man tror att om jag drar i tyglarna så gör hästen det jag vill...) Men jag känner mig ändå ganska nöjd med min insats men har nu insett att jag behöver nog lära om mig lite grunder från början och lära mig dem rätt denna gången.
 
Igår var Casper här nästan hela dagen och vi hittade på allt mellan himmel och jord. Det var riktigt kul men nu är båda två sjuka och det skyller jag lite på båda två. Men mest på dig Casper. 
 
Förlåt för detta långa inlägg... Som plåster på såren får ni en söt bilde på Trisse.

Ritar igen

Det börjar ta sig! Jag har suttit och skissat på trädet i sammanlagt två timmar så nu är jag så glad att det äntligen är klart! Men ska finslipa lite till.

Idag blir det nästan samma som igår, rita, träna och sen hänga med Casper, Oskar, Becka och kanske Annie om hon mår bättre.

Teckningen som jag kämpat med...


Bara början

Nu har det varit 2013 i ca 23 h och 50 minuter och så långe har det varit så sjukt bra! Igår var vi hos Erik det var verkligen roligt. Lite efter 12 stack vi ner på stan och mötte upp Casper, Oskar och Kalle men vi drog inte tillbaka till festen utan satte oss hemma hos mig istället eftersom vi var dyngsura. Vi hade riktigt kul men Becka, Annie och Kalle somnade till lite vid 2.30. Efter att killarna åkte hem gick vi och la oss och det slutade med att vi somnade vid kl 5.
 
Idag vaknade vi vid kvart över nio och jag kan inte påstå att jag är särskilt pigg. Vi väntade dock tills kockan var 10.15 innan vi gick upp eftersom Becka behövde åka till jobbet. Efter att Becka stack så kollade jag och Annie på HSM 1 & 2. Mys!
 
Nu ikväll har jag varit hos Casper men behövde åka hem tidigt så just nu sitter jag underhåller dig som orkat läsa detta långa inlägg. Nu ska jag fortsätta att skugga teckningen som jag håller på med. 
 
Gott Nytt År!
 
Såhär såg vår kväll ut... Eller jag början av den.
 
 Fler blider kommer.
 

RSS 2.0