Kan du uttala detta?

Kom hem från sjukhuset nyss och nu vet jag varför jag har ont i knät... Men jag har ingen aning om hur sjukdomen uttalas!


Två av det finaste! ♥

Igår blev det picknick med två av de bästa här i världen. Det blev många kort tagna och mycket pratande. Eftersom vi hade lite brist på fika. Hemmakväll stängde 21.00 vi var där 21.02.... YEY! Men Annie hade tagit med sig kakor och det som hon trodde var muffins men visade sig vara "frukostmuffins". Tyvärr passade de inte riktigt in på picknicken men den blev ändå perfekt!
Detta var det vi fikade på + Fanta exotic
Söta Becka gör söta miner
 Söööööta Annie va söt som vanligt
Titta vilka fina glas vi köpte!

Åka tåg...

Det är väl mycket intressant, tycker ni inte det? Jag spenderar mig tid med att kolla på mina skor och lyssna på massa musik. Det låter spännande va?! Just nu är jag på väg till Halmstad där ska vara tills onsdag. Jag håller tummar och tår och hoppas på fint väder. Igår och förrgår var jag i Stockholm. Det enda jag köpte va en Avenged Sevenfold t-shirt som är mycket fin. Niklas fick också en. Mer av t-shirten får ni se sen.


Tråkigt?

Har du tråkigt i det fina vädret? Varför inte läsa en riktigt bra sommarboks serie. Böckerna om Belly rekomenderar jag starkt. Det är tre riktigt bra böcker som definitivt är läsvärda.
Andra saker som du kan göra är måla dina naglar. Jag försökte mig på att fixa sånna här naglar . 
Men det gick inte så bra... För man behöver stark rengöringssprit till det men det går bara köpa på recept. Försök inte med vodka... Jag lovar det fungerar tyvärr inte.
 
Prova alla tesorter som du har hemma. Du får du reda på vilket du tycker bäst om. Detta kan inte jag göra pga att jag har för mycket te hemma men jag valde ut 5 st. Vinnaren håller jag för mig själv...
 
Skapa en ny blogg om något du tycker om. Det gjorde jag. Den är faktiskt snyggare än denna bloggen. Jag la ner lite mer energi på den...

Those Nights

Idag har jag varit hos Emma. Jag fick rida hennes nya söta ponny. Det gick bra trots att solen inte ville vara med. Emma och jag var mycket duktiga för vi lagade en pastasås som va mycket bättre än skolans. Stolt tjej! När jag kom hem åkte jag till Philip och vi var också duktiga. Vi gick! Det mest fantastiska var att jag inte blev arg vilket jag annars alltid blir när jag är ute och går... Det är en av de tråkigaste saker jag vet. Men idag var det verkligen jättekul!


Fint!

Idag träffade jag Frida för första gången sedan hon kommit hem från USA. Jag fick en superfin horsenality-tröja! 
 
TACK SÅ JÄTTEMYCKET FRIDA!

RSS 2.0