2012

Hade du frågat mig för någon månad sedan hade jag svarat att 2012 inte varit det bästa året men nu måste jag säga att jag börjar ändra mig lite. Men jag kan inte vänta med att gå vidare till 2013. Just nu känns det som att det kommer bli ett jävligt bra år!
 
Nu ska jag fortsätta med sminket och Annie och Becka kommer strax hit!

Sova? Nej sömn är överskattat

Idag är jag extremt pigg efter att bara sovit fyra timmar... Detta skyller jag bara lite på min bror som inte kunde hämta mig tidigare än halv tre inatt.Sen kunde jag ju självklart inte somna när jag väl var hemma men det skyller jag dock på någon helt annan.
 
Nu börjar allt stök inför ikväll och jag har precis skickat iväg mamma och pappa för att handla lite mer potatis eftersom de åt upp den vi hade köpt till idag. 
 
Gott nytt år! Blider från ikväll hoppas jag kommer upp på bloggen imorgon om jag kommer upp ur sängen dvs...

Om tio år?

Jaha.. Jag hittade nyss "brevet" som man fick av sina klassföreståndare när man gick ut nian. I detta finns det en lapp där tre till fyra fått skriva om hur de tror att mitt liv ser ut om tio år. Tur att de vet när jag själv inte har någon aning om vad jag ska göra med mitt liv...
 
 
Nr 1.
Kajsa kommer att vara veterinär om tio år.
Tack för att du la ner så mycket tid, men jag har tyvärr ändrat mig.
 
Nr 2.
Kajsa har rest runt i världen och träffat en kille från USA som hon nu är gift med. De bor tillsammans i en lägenhet i New York. Kajsa jobbar på en tidning. Hon har en katt. Hon lever lyxliv.
Detta liva kan jag stå ut med. Det är helt okej med mig!
 
Nr 3. 
Kajsa kommer att studera till något inom teknik kanske civilingenjör om hon inte ändrar sig helt. Jag tror hon kommer att ha rest ganska mycket och kanske har hon jobbat som au pair i typ USA.
Ja, detta låter heller inte fel men jag kanske skippar civilingenjör delen... Jag har tyvärr ändrat mig helt.
 
Jag har ingen aning om hur mitt liv kommer att se ut om tio år. Men att jag kommer flytta ifrån Sverige ett tag är i alla fall säkert.

Mina älsklingar ♥

När jag vaknade idag var det bara att äta frukost och sedan gå ut till hästarna och leka. Det gick rikigt bra och jag är så nöjd. Kluris skötte sig riktigt bra fastän kylan gjorde det lite jobbigt.
 
Blid på Lyrik från sommaren.
 
Sen idag har det bara varit att duscha och göra i ordning sig och sedan träffa Becka och Annie. Vi har planerat nyår hela kvällen och efter många om och men har vi kommit fram till att det blir mat hemma hos mig och sen drar vi vidare till en killkompis. Tagga 2013 nu då!

Göteborg ♥

Idag har jag varit med Emma och Becka i Göteborg och det blev mycket fyndat. Det blev två ringar, fem linnen, en t-shirt, ett par byxor, nagellack och puder. Pluss lite proviant (godis). Jag är så nöjd med dagen och jag hade riktigt kul.
 
 
Detta är lite av sakerna jag köpte och nedan är de två ringarna.
 
 
Men nu ska jag se på någon mysig film i min ensamhet. 

Måla, måla & måla...

Japp, så ser min dag ut...
 
 
 
 

Jag älskar julafton!

Jag älskar verkligen julafton och nu när gästerna har åkt hem börjar slitandet med att få allt att fungera! Jag har haft problem med alla mina julklappar tror jag. Jag kunde inte ens öppna merci lådan och då är det illa. Men nu är även den öppnad men bara två bitar saknas.
 
 
Nu sitter jag bara still och inser nu att jag måste måla om massa saker i mitt rum. Högtalarna och sängöverkastet är nämligen rött men allt annat är rosa... Det kommer bli så kul! 
 
Imorgon bär det av till Becka tidigt och då ska vi kolla på Vampire Diaries. Det blir inte den nya säsongen men så långt som vi hinner på fösta och kanske andra om vi bara kollar. Sen på kvällen sticker jag till Casper och Casper you better download a good movie! I know you're reading this!
 
Nu blir det, Tomten är far till alla barnen!

Jag tror det är julafton!

Hejsan mina fina läsare! Jag tror faktiskt att det är julafton i alla fall om man ska lyssna på alla på Facebook. Tänker göra samma sak som dem nu, GOD JUL!

Igår blev jag räddad av Malin och Jennifer och detta tackar jag mycket för. Även fast jag och Jennifer inte umgåtts på länge så var det inga problem. Vi hade skitkul ändå och jag hoppas på fler sånna här kvällar om ni läser detta.

Jaha nu ska jag våga öppna paketet i julstrumpan. Ha en riktigt bra jul!

Julklappen från Frida, Tack! :D


Helt jävla forever alone!

Jaha... Nu har även min mamma dissat mig och jag får sitta och umgås med min fina vän Otto? Orvar? Knut? Vad döpte jag datorn till nu igen? Jaja, i alla fall så sitter jag nu med denna fina vän och har absolut ingenting att göra... Rädda mig snälla!
Allt på min att göra lista är slut! Jag har till och med målat naglarna!

I lose myself in a daydream

En dag kvar! Snart är det julafton! Jag är så taggad för jag älskar verklien julafton! Bästa dagen på året!

Idag har jag varit i stallet och jag insåg idag hur mycket jag har saknat det! Jag älskar verkligen att bara vara i stallet och fixa maten, mocka och rida lite. Jag fick en lite flygtur dock men det blev inte allvarligare än att jag tappade andan och det är jag mycket tacksam för. 
 
Nu ska jag nog ta att se en julfilm! Love actually kanske...

All I want for Christmas is you

Nu är det julmusik som gäller!
Äntligen är det jullov och jag sjöng på skolavslutningen i år igen. Stackare som måste stå ut med mig! Men enligt mig så gick det bra och jag är nöjd!
Bild från morgonen
 
Ikväll blir det julgodisbakande och jag och Annie vet fortfarande inte vad vi ska baka. Men vi får väl hitta på något. Något lätt! 

Stallet nästa!

Ska iväg till stallet nu och jag hoppas att det är hoppning så jag får rensa mina tankar lite! Jag hoppas på riktigt höga hinder och en häst som Brolle.♥ (en häst som litar på mig och älskar att hoppa) I måndags fick jag mycket beröm för att han är så säker och bekväm med mig. Stolt tjej!
Bild från Stuteri MW.

Ge mig mitt sommarlov!       
Emma va söt du är!

Never simple, never easy

Jag funderar på att vara ärlig i detta inlägg men jag kom fram till att om jag skulle vara ärlig hade det låtit såhär:
Helvete! På grund av för lite sömn och för lite mat så har jag gått ner två kilon denna veckan vilket gör mig ännu mer arg.

Men eftersom jag inte tänker vara ärlig om mitt liv idag så kommer ni få höra min riktigt ärliga åsikt om the Hobbit idag istället! Den var så sjukt bra att jag vill se den iden och jag kommer definitivt se de andra två filmerna!
Min favorit av Dvärgarna var Kili som spelas av Aidan Turner.      (Bild ovan!)

Saknar Tyskland lite♥

Jag hoppas verkligen att jag får åka till Tyskland i sommar. Får jag inte det jobbet så tänker jag fixa ett annat för det hade varit så kul! Becka och Annie ni har nu lovat att komma och hälsa på bara så ni vet!
 
Bild från i våras när jag var i Berlin med familjen. ♥

Lejonet från Norden

Tisdag... Jag kommer aldrig kunna skriva något seriöst på min blogg igen. Men jag ska försöka.
 
Idag såg vi film på tyskan och det var en amerikansk film som var dubbad till tyska. Åh va roligt. Brad Pitt  var med i filmen och när tröjan åkte av så kunde man höra hur alla tjejer i salen drog efter andan. Det resulterade till att jag började skratta extremt mycket! Sedan har vi inte gjort så mycket roligt men efter att ha gått ner ett kilo igår så kämpar jag just nu med att få i mig mat.
 
Imorgon har vi kemi prov och det enda vi ska kunna är att täkna med mol. Jag kan nästan allting men jag har lite problem med molekylformlen men den empiriska formlen har jag inte några problev med alls. Nu när jag sagt lita smarta ord kan jag gå vidare. Såhär ser det ut när allt är kaos i Kajsas huvud!
  
 
På fredag ska jag baka julgodis men Annie, Hanna, Frida och många fler. Det kommer bli riktigt kul om jag bara kommer på vad jag ska baka. Förra året gjorde jag och Annie mozartkulor och de blev mycket goda men det var inte så roligt att göra dem. 
 
ps. Alla på skolan måste hata mig för jag sjunger alltid på alla skolavslutningar....
 
 

Måndag

Det är bara måndag och Becka snackar redan om alkohol detta är inte bra. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra på nyår nämligen därför drogs detta ämnet upp.
 
Idag har inte varit så spännande men jag har ändå haft riktigt kul! Volleybollen i skolan var fruktansvärt oseriös eller ja så var alla lektioner idag. Jag var även i stallet och hoppade och fick mycket beröm så jag är nöjd med denna dagen. Jag kan dock inte koncentrera mig på kemin men det måste jag snart börja med!

Sabaton!


Plötsligt händer allt!

Denna helgen och veckan har varit helt galen! Först massa läxor och sen Lucia. Jag var lucia i ett av luciatågen och tärna i det andra.
Dagen efter det var det matte nationella på morgonen och direkt efter provet var det dags att åka till Höganäs och sedan vidare till Ekebo för att kolla på Sabaton!
(Emelie bredvid mig tog kortet!)

Konserten va så sjukt bra och jag hade underbart sällskap med mig! Efter konserten var vi riktigt varma men eftersom vi inte okrade lämna in jackorna så sprang vi i bara t-shirt och linnen ut till bilen! Alla tänkte Yolo Niklas tänkte dock Yodo. (You only die once.) Sedan åt vi och sedan var det bums i säng. Eller ja typ i alla fall...

Igår pluggade jag, sov och sedan på kvällen stack jag till Becka och vi kollade på kvarteret Skatan. Bästa filmen! Tack alla för en sjuk helg!  

Favorit i repris


Tillbaka till verkligheten

Vakna. Duscha. Fixa. Äta. Skola. Svenska. Lyssna. Kemi. Räkna. Sjunga. Prima vista. Shoppa. Äta. Räkna. Räkna. Räkna. Stirrtävling med mobilen. Räkna. Räkna...
 
Visst har jag hart en rolig dag?
 
Nu tröstar jag mig med lite bilder från sommaren...
Jag och sötaste Malin i Oskarshamn.
Jag och bästa pappan i världen! 
 
Feliz Navidad! 

Jul!

Ingen klänning hittad idag heller så på söndad ska jag och mamma till Växjö för att leta vidare. Jag och Becka hittade massor av klänningar men ingen var riktigt sådär perfekt men vi hittade en blå som jag kanske köper också... Jag får se.
 
"He's making a list, and checking it twice;
Gonna find out, who's naughty and nice.
Santa Claus is coming to town."
 
 
Förlåt för min fina sång men jag försöker tvinga fram en julkänsla. Men nu ska jag julpynta! 

XXXL

Jaha... Måndag igen och bara 4 dagar till jag ska på Sabaton! Det kommer bli så roligt! Vi ska sedan stanna och sova i Antons stuga för att sedan åka hem på lördag. Några l¨åtar som jag verkligen hoppas att de spelar är:
En livstid i krig, Karolinens bön, Panzerkampf okej det kommer ta hela dagen om jag ska räkna upp alla. Men jag hoppas på blandat från alla skivorna! 
 
Jag blev nyss klar med min svenska redovisning och just nu sitter jag och dricker te och myser i min xxxL t-shirt. Jag hoppas att detta kommer bli en riktigt bra vecka för det ser ut som att kommer bli det just nu... 

Serier ♥

Här kommer några exempel på serier som du kan kolla på under det kommande lovet!
 
Serier (1 säsong)
 
-  Secret Circle, är en serie som handlar om en 16 årig tjej som heter Cassie Blake. När hon tvingas flytta hem till hennes mormor börjar konstiga saker hända. De nya tjejerna på skolan påstår att hon är en häxa fast de inte pratat med henne. Hon är ju ingen häxa! Eller? 
The Secret Circle Poster
 
-  Nine Lives of Chloe King, gillar du serier med fantasy i det dagliga livet? I så fall är detta serien för dig!
The Nine Lives of Chloe King Poster
 
Serier (flera säsonger)
 
-   How I Met Your Mother, alla har nog sett minst ett avsnitt av denna serie men har du inte det så kommer en lite fakta här. Serien handlar om fem kompisar och deras resa genom livet. Denna serie tycker jag alla borde se!
How I Met Your Mother Poster
 
-   Hart of Dixie, detta är en hyfsat ny serie som handlar om Zoe Hart som studerat medicin i New York. En dag lämnar hon New York och flyttar till en liten stad Bluebell, Alabama. Den största utmaningen blir inte hennes jobb längre utan att passa in.
Hart of Dixie Poster
 
-  Teen Wolf, denna serie handlar om en kille som heter Scott. När han en dag blir biten av en varulv blir livet lite mer komplicerat men med sin bästa vän Stiles tycks han klara allt. Eller? 
Teen Wolf Poster
 
 
Gillar du vampyr serier kan jag nämna några:
True Blood
Vampire Diaries
 
Buffy the vampire slayer
Angel
 
 
 

Pepparkakor

Nu har jag nyss kommit hem från skolan och snart ska jag börja byta om till stallet. Idag hade vi bad och det blev bästa lektionen! Vi skulle bara simma 8 längder. Detta tyckte Na11a lät toppen!

Ska jag berätta en hemlighet för er? Det snöar! Detta har inte alla nämnt minst en gång var tionde minut.

Idag får tärnors reda på vem som har blivit lucia och jag är så nervös. Jag hoppas att det blir jag. Men pga en liten släkt så kan jag nog inte räkna med det. Men jag håller ändå tummar och tår!


2 dec / Första advent

En ganska konstig dag blev det idag. Först upp tidigt från att vara ute och träffa underbara människor. Sen åka till frisören och fixa håret. Nu har jag sminkat mig och sen ska jag upp på scenen och bli intervjuad och lite sådant. Jag hållet tummarna att jag blir lucia!


What the hell

Halloj Halloj! Ja det har varit ganska tyst ett tag på min lilla blogg. En av anledningarna är att jag och Philip inte är tillsammans längre. Men nu ska jag berätta vad jag hittade på igår.
Igår åt vi på lilla krogen, det slutade som vanligt med att det inte blev någon kvällsmat... Tur att man bara äter där en gång varannan månad. Efter lunchen gick jag Emma och Becka och kollade på nyårs klänningar. Det gick dock inte så bra och jag har fortfarande ingen klänning. Men någon ska väl vara perfekt.
Efter en fin eftermiddag på stan cyklade jag och Becka hem till henne och satte oss i hennes nya soffa. Efter att ha suttit i sofan och haft tjejsnack och mycket snacka om pojkar så var vi tvungna att förflytta oss ner till tv:en för att kolla på X faktor. Jag har dock ingen aning vem som är i final.
Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem från träningen och köra ut mig till stallet. Vi ska rida ut idag och luris kommer nog vara mycket pigg pga snön. Det kommer bli så kul!

Tyckte bloggen behövde två gamla bilder.


RSS 2.0